NEVEROVATNO! RUSKINJA NIJE PLATILA SRPKINJI ČIŠĆENJE STANA: Žena uredno obavila sve što je traženo, a sad joj Vlada ne odgovara na pozive i ne otvara vrata (FOTO)


IZVOR: Republika - 25.12.2022 | 16:21


Srpkinja je nakon čišćenja stana pokušala da naplati svoj novac, ali ono što joj je Ruskinja uradila je neverovatno.

Foto: Shutterstock, Telegram/Printscreen
NEVEROVATNO! RUSKINJA NIJE PLATILA SRPKINJI ČIŠĆENJE STANA: Žena uredno obavila sve što je traženo, a sad joj Vlada ne odgovara na pozive i ne otvara vrata (FOTO)

Jedna Ruskinja požalila se svojim sunarodnicima u Telegram grupi kako je druga Ruskinja ispala bahata jer nije platila ženi iz Srbije čišćenje stana koje je ova uredno obavila.

- Gospođa je tražila spremačicu i ja sam joj našla Srpkinju, sa kojom se dogovorila oko čišćenja. Kada je Srpkinja došla po novac, Ruskinja joj nije otvorila vrata i ne odgovara joj na pozive - stoji u poruci u Telegram grupi.

Posle molbe više članova Telegram kanala da pojasni situaciju koja im nije najjasnija, ona je rekla da je spojila Ruskinju Vladu sa svojom dugogodišnjom čistačicom - Srpkinjom, za koju kaže da je izuzetno pristojna.

Kako je dalje opisala, nema snimak, ali ima printskrinove dogovora u kojim se jasno navodi cena i detalji oko čišćenja - šta sve treba da se sredi i kojim danima.

- Žena je došla prvog dana, očistila stan i bilo joj je plaćeno. Tad su joj rekli da dolazi svakog dana, dogovorili su se o vremenu. Kad je devojka po dogovoru došla sutradan, rekli su joj i da raspakuje tj. sredi kofer, što je i uradila. Kad je došlo vreme da se plati, rekli su joj "Platićemo ti sutra".

Sutradan je došla po dogovoru.

Nisu joj otvorili vrata i rekli su joj da ode. POGLEDAJ GALERIJU

Tražila je novac za jučerašnji dan, na šta su joj rekli da nije ništa uradila i da neće da je plate.

Žena je zapretila da će sve prijaviti i da to nije u redu. A onda su joj objasnili da je novac čeka na recepciji, odnosno u ulazu zgrade, iako tamo nije bio.

Ne znam kako da je ubacim u crnu listu (članovi grupe imaju crnu listu nekorektnih ljudi i organizacija), gospođa Ruskinja se zove Vlada, ali ovo je bezobrazluk i nije u redu - jasna je Ruskinja, pa je ostavila direktan link ka kontaktu sa punim imenom i prezimenom sunarodnice-neplatiše.

BONUS VIDEO