SVAĐA OKO NASLEDSTVA! Udovica Olivera Ivanovića tvrdi da njegova deca iz prvog braka hoće da otmu stan njenom sinu Bogdanu!


IZVOR: Republika - 07.11.2022 | 12:43


Oliver i ja smo ga zajednički stekli i kupili smo ga za Bogdana, tvrdi Milena Popović,

Foto: Instagram/milena_bogdan
SVAĐA OKO NASLEDSTVA! Udovica Olivera Ivanovića tvrdi da njegova deca iz prvog braka hoće da otmu stan njenom sinu Bogdanu!

Milena Popović, udovica pokojnog srpskog političara iz Kosovske Mitrovice Olivera Ivanovića, s kojim ima sina Bogdana, ispričala je gostujući jutros na televiziji šta se dešava sa sa ostavinskom raspravom i stanom u kojem je, u tom gradu, živela s Oliverom i dobila sina Bogdana.

Foto: printscreen/TV Prva

 

- Istina je, u procesu je ostavinski postupak. Proces vodi sud u Leskovcu i nema uvid u stan na Kosovu. Oliver i ja smo ga zajednički stekli. Oliverova deca iz prvog braka žele da taj stan uđe u imovinsku raspravu...

- U lošim smo odnosima sa njima, nisu čestitali, ni došli ni na jedan Bogdanov rođendan - ispričala je Milena jutros u jutarnjem programu TV Prva. - Sad je problem što naslednici žele da i taj stan bude deo ostavinske rasprave a sud nema uvid u katastar u Prištini.

- Ponudili smo kompromis za stan u Beogradu, da se odreknemo stana na Kosmetu u korist naslednika. Taj stan je za sina Bogdana, ne za mene - objasnila je Milena.

Bonud video: