Triglav putno osiguranje klikom - do bezbrižnog putovanja


IZVOR: Republika - 01.08.2022 | 09:32


Konačno je došlo vreme da krenete na dugo očekivani odmor. Bilo da ste se za putovanje pripremali nedeljama ili ste se odlučili za neku od last minute ponuda.

Foto: Triglav
Triglav putno osiguranje klikom - do bezbrižnog putovanja

Ugovorite Triglav putno osiguranje, opustite se i bezbrižno uživajte u svim čarima odabrane destinacije.

Bez obzira na to koliko se pažljivo planira, letovanje može doneti brojne neprijatnosti. Kako vas bolest i nepredviđene situacije ne bi iznenadile, Triglav putno zdravstveno osiguranje je tu da vam pruži finansijsku sigurnost u okviru ugovorene osiguravajuće sume za pokriće troškova u slučaju hitnog lečenja i transporta.

Kupovinom na portalu e.Triglav možete ostvariti poseban popust od 10%. Samo nekoliko klikova je dovoljno da se osigurate i realizujete popust. Polisa vam stiže na e-mail adresu, a osnovni podaci SMS-om, bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

Za sve one koji su za svoje letovanje izabrali destinaciju u Evropi, Tunisu ili Egiptu kreirali smo posebne pakete porodičnog i individualnog osiguranja sa 50% popusta za osiguranje dece. Triglav osiguranje brine o svim građanima i omogućilo im je da ovo leto putuju rasterećeni, bez starosnih granica.

Foto: Triglav

 

Pandemija korona virusa donela je niz izazova zbog čega smo svojim korisnicima omogućili i ugovaranje proširenja osiguranja za slučaj bolesti Covid-19 izazvane virusom SARS COV-2 do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 evra. Ovim proširenjem pokriveni su neophodni medicinski pregledi ovlašćenog lekara i medicinski opravdano testiranje na bolest COVID 19, ukoliko dođe do ispoljavanja simptoma infekcije, a u cilju dijagnostifikovanja i pružanja hitne medicinske pomoći. Pacijent ima pokrivene lekove u vanbolničkom lečenju, ali i bolničko lečenje i repatrijaciju.

Pored online kupovine, putno osiguranje se može ugovoriti u nekoj od poslovnica i partnerskim turističkim agencijama. A kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan vam je 24 sata na tel: + 381 11 41 44 105. Isto tako, ako imate pristup internetu/WiFi mreži, štetu možete prijaviti jednostavnim skeniranjem QR koda sa naše stranice i to bez dodatnih troškova. 

O svim navedenim osnovnim, dopunskim i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici Triglav osiguranja, kao i na internet stranici www.triglav.rs.