VUČIĆ POSLE SEDNICE SNS: Državni interes jači od stranačkog


IZVOR: Tanjug - 10.01.2018 | 18:43 >> 19:00


Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da je Predsedništvo SNS odlučilo da se uz beogradske izbore ne raspišu vanredni parlamentarni izbori, jer je to u nacionalnom i državnom interesu.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Lider SNS obrazložio odluku o izborima

SNS će na beogradske izbore izaći na listi pod nazivom Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd, na kojoj ce biti Beograđani koji žele pirsitojan grad i pristojnu Srbiju, rekao je Vucic novinarima.

- Biće to najugledniji ljudi Beograda i tražićemo od Beogradjana da je podrže i galasaju za napredak Beograda - rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima samo dva glasa bila su protiv njegovog predloga da u martu budu održani samo beogradski izbori, a ostali su prihvatili tu ideju.

- Svom snagom i odlučnošću smo doneli odluku da se borimo za pobedu na beogradskim izborima i da se ne podrži održavanje vanrednih parlamentarnih izbora - rekao je Vučić nakon sednice predsedništva stranke.

On je rekao da želi da zahvali članovima Predsedništva SNS koji su poslušali nejgovu molbu jer je nacionalni i državni interes bitniji od stranačkog i stranke koju "toliko vole".

- Želimo da se posvetimo višedecenijskim i viševekovnim problemima. Želim da pokušamo da se posvetimo budućnosti naše dece, da ne razmišljamo kalkulantski kako bi nama odgovaralo - rekao je on.