BEOGRADSKI NAPREDNJACI: Koalicija oko Đilasa se okupila zbog pljačkanja građana


IZVOR: Tanjug - 09.01.2018 | 16:21


Beogradski odbor SNS ocenio je danas da se koalicija koja podržava Dragana Ðilasa okupila zbog "ispumpavanja novca iz gradskih preduzeća, otpuštanja i pljačkanja građana".

Foto: Tanjug

Foto: Ilustracija

Sličan se sličnom raduje, komentarišu u SNS sastanak Dragana Ðilasa, Saše Jankovića, Vuka Jeremića i Borka Stefanovića sa gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem, održan danas u Šapcu, na kojem je stranka "Zajedno za Srbiju" pružila podršku Ðilasu.

Lopovsko-tajkunski savez

- Zato je Ðilas, sa svojim lopovsko-tajkunskim saveznicima, otišao po podršku u Šabac kod Zelenovića, koji tamo pljačka građane - navode beogradski naprednjaci.


- Ðilas, Šapić, Janković, Jeremić, Borko Prada, sa Zelenovićem, a po diktatu Miškovića, dobitna je kombinacija za deficit od 20 odsto, dug od 1,2 milijarde evra, preplaćene podzemne kontejnere od šest miliona evra, nepostojeće replike Terazija i Pazl gradovi i druge Velike bratove, koji su umesto da služe deci služili za višestruko uvećavanje njihovih bankovnih računa i siromašenje građana - navodi se u saopštenju.

U SNS-u ocenjuju da je jedina sloboda i vera oko koje se okupila ova "tajkunsa koalicija ispumpavanje novca iz gradskih preduzeća, otpuštanje i pljačkanje građana kako bi Ðilas i Šapić ponovo harali Beogradom, Jeremić trošio milione evra na privatne letove i uzeo još koje milionče za dnevnice, a Janković za još koje grčenje u nekom luksuznom hotelu". 

Odgovorna vlast

SNS, ističu, svakodnevno pokazuje šta je odgovorna vlast.

- U prilog tome tome govore Ðilasovi dugovi koje smo vratili, ali i ušteda od 14 milijardi dinara koje kroz infrastrukturne radove i uređenje grada vraćamo Beograđanima i Beogradu koji volimo - zaključuje se u saopštenju.