RADE BASTA SE ZAHVALIO VUČIĆU: Svaka Vam čast predsedniče što brinete za Srbiju i svoj narod, hvala za energetsku stabilnost


IZVOR: Republika - 30.05.2022 | 08:02


Javno komunalno preduzeće „Beogradske elektrane“, na čelu sa Radetom Bastom, direktorom obradovala je vest da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u dogovoru sa Vladimirom Putinom, za građane Srbije i privredu obezbedio prirodni gas za predstojeću grejnu sezonu po povoljnijim cenama od ostalih evropskih zemalja.

Foto: printskrin
RADE BASTA SE ZAHVALIO VUČIĆU: Svaka Vam čast predsedniče što brinete za Srbiju i svoj narod, hvala za energetsku stabilnost

- Predsedniku dugujemo veliku zahvalnost. Preduzeće na čijem sam čelu je najveći potrošač prirodnog gasa u zemlji, najveći proizvođač i distributer toplotne energije u Jugoistočnoj Evropi i snabdevamo više od milion građana Beograda.

Naše brige su nestale kada je predsednik izjavio da ćemo imati sigurnu zimu i da nam predstoji potpisivanje novog gasnog ugovora.  Ovaj dogovor važan je i za energetsku i za ekonomsku stabilnost Srbije.

Svaka Vam čast  i veliko hvala predsedniče što ste rešili goruće pitanje sa kojim se suočava Evropa. Još jednom ste dokazali da ste lider od poverenja i da vodite ispravnu i doslednu politiku, istakao je Rade Basta i napomenuo da zaposleni u ovom gradskom preduzeću već uveliko izvode remontne radove i pripremaju se za predstojeću zimu.

BONUS VIDEO