Narko-koalicija ĐILAS, VUK I JANKOVIĆ: MARIHUANOM MAME BIRAČE


IZVOR: Ekipa Srpskog telegrafa - 05.01.2018 | 06:33


Savez Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Saše Jankovića uskoro bi mogao da dobije naziv narko ili džoint koalicija ako je suditi prema predlogu šminkerke Jelene Maćić, bliske Jeremićeve saradnice i prijateljice.

Foto: Tanjug

Saša Janković i Dragan Đilas

Tviter se juče usijao nakon njenog komentara da joj nije jasno zašto nije legalizovana marihuana, uz koju, da podsetimo, u svet droge ulazi većina narkomana, da bi kasnije završila na heroinu, kokainu i drugim opijatima čije konzumiranje vodi ravno u smrt.

Radun: Ako se Đilas polakomi da to uvrsti u svoj politički program, izazvaće gnev građana

- I dalje mi nije jasno zašto marihuana nije legalizovana. Na stranu benefit, al' kad ste vi čuli za agresivnog uživaoca iste? Nema! To sve kuleri i ljubav za sve. Plus... manje štetna od alkohola. Ja od 26. 4. 2018. postajem konzument, bilo legalno ili ne - napisala je Maćićeva.

Foto: Tanjug

Vuk Jeremić

MRAČNE PORUKE

Zatim je nastavila u istom tonu:

- Kad bi zakonom obavezali svakog preko 50 na konzumiranje marihuane dvaput na dan, pa ne bi nijednog penzionera bilo u domu zdravlja! To bi sve trčalo po parkovima i bilo nasmejano! Plus... ne bi se drogirali legalno na recept! Života mi, ako dve trećine Srba nisu na sredstvu za smirenje.

Prof. dr Danica Grujičić, najglasniji borac protiv legalizacije marihuane i jedan od naših najboljih neurohirurga, ogorčena je ovakvim skandaloznim istupom javne ličnosti.

- Svako ko javno promoviše kanabis ima direktnu nameru da nam truje decu. Javne ličnosti koje se otvoreno zalažu za legalizaciju marihuane su plaćenici narko-mafije. Nikad i nigde nije dokazano da marihuana leči niti da zaista postoji medicinski kanabis. O legalizaciji ove droge uglavnom govore oni koji ništa ne znaju o lečenju najtežih bolesti. To su ljudi kojima je jedini cilj da drogiraju i otruju našu decu - naglašava profesorka Grujičić.

GNEV GRAĐANA

Analitičar Branko Radun kaže da Dragan Đilas, koji predvodi koaliciju kojoj pripada i Maćićeva, nema velike šanse da dođe na vlast ako iznese ovakav predlog.

- Ako se Đilas polakomi da to uvrsti u svoj politički program, izazvaće gnev građana, pa će i oni koji su mislili da glasaju za njega brzopotezno odustati - naglašava Radun.

Prof. dr Grujičić: Javne ličnosti koje se otvoreno zalažu za legalizaciju marihuane plaćenici su narko-mafije i jedini im je cilj da nam truju decu

Na pitanje Srpskog telegrafa da li se zalažu za legalno konzumiranje marihuane juče nisu odgovorili Jelena Maćić, Đilas, Jeremić ni Janković.