POSLE NADUVANIH KOKOŠKI MARINIKI SE PRIVIĐAJU UVOZNI GRADONAČELNICI: Premijerka brutalno spustila Đilasovu glasnogovornicu


IZVOR: Republika - 14.01.2022 | 19:20


Premijerka Vlade Srbije Ana Brnabić reagovala je na sraman tvit desne ruke Dragana Đilasa i ljubiteljke živine Marinike Tepić u kom navodi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić hoće da uveze iz Slovenije gradonačelnika Beograda.

Foto: Tanjug/Slobodan Miljević, Zoran Žestić
POSLE NADUVANIH KOKOŠKI MARINIKI SE PRIVIĐAJU UVOZNI GRADONAČELNICI: Premijerka brutalno spustila Đilasovu glasnogovornicu

- Vučić sprema “uvoznog” gradonačelnika Beograda?! Od 700.000 tako fenomenalnih SNS-ovaca, Beograd nudi gradonačelniku Ljubljane Zoranu Jankoviću! Taman mu tamo ističe mandat, a i uspeo je da se oslobodi poslednjih optužbi za utaju poreza. Za Bg ili za beg? - napisala je Marinika u sramnom tvitu.

Premijerka je na ove besmislene tvrdnje oštro reagovala.

- Nadrealno. Upisano! Uz kokoške sa marihuanom, pozive da se MUP-u prijavi policija, globalna gibanja u kojima je nastao COVID... Nego, obzirom da je Đilas 2011. govorio da bi voleo da bude kao Janković, jel' mislio na to što je ovaj uspeo da se oslobodi optužbi za utaju poreza? - upitala je premijerka.

 

 

BONUS VIDEO