SNS: Povodom izjave Đilasa javnosti će se obratiti Vučić


IZVOR: Agencije - 18.12.2017 | 22:38


Srpska napredna stranka (SNS) najavila je večeras da će o svim lažima Dragana Djilasa, kao i o stvarnim događajima, predsednik Aleksandar Vučić govoriti narednog ponedeljka u obraćanju javnosti.

Foto: Tanjug/O. TOŠKIĆ

Dragan Đilas

Đilas je izjavio večeras za televiziju N1 da mu je lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić prošlog leta na sastanku u prisustvu više ljudi nudio da bude gradonačelnik Beograda ili potpredsednik Vlade Srbije.

- Ja sam se na tim ponudama zahvalio i tu se ta priča završila. Ja smatram da je on i tada shvatio da ima ljude koji vode Beograd koji to ne rade dobro, čim mi je tako nešto ponudio - kazao je Djilas.

Nakon te izjave SNS je saopštila da je očigledno da bivši gradonačelnik Beograda i bivši lider DS-a Dragan Đilas živi u prošlosti.

- Očigledno da Dragan Djilas živi u prošlosti i da je ostao isti onaj bahati, histerični i lažljivi Djilas koji ništa osim bezobrazluka i agresivnosti nema da pokaže Beogradjanima koji su ga, sada je svima jasno, sa punim pravom poslali na političko smetlište - navodi se u saopštenju.

Kako navodi SNS, on je ostao isti "onaj bahati, histerični i lažljivi Đilas koji ništa, osim bezobrazluka i agresivnosti, nema da pokaže Beograđanima, a koji su ga, sa punim pravom, poslali na političko smetlište".