MINISTAR LONČAR UPUTIO REČI PODRŠKE MILANU LAĐEVIĆU: Napadač mora da bude sankcionisan!


IZVOR: Republika - 01.10.2021 | 10:32


Ministar zdravlja Zlatibor Lončar ocenio je današnji napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića kao normalan sled događaja nakon što su i psovke i pretnje upućene predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj deci prošle nekažnjeno.

Foto: Tanjug/T. DROBNJAK

Zlatibor Lončar osudio napad na Milana Lađevića

Ministar Lončar uputio je reči podrške glavnom uredniku Srpskog telegrafa Milanu Lađeviću koji je danas napadnut u centru Beograda.

- Posle nekažnjenih psovki upućenih predsedniku i pretnji njegovoj deci i porodici, ovo je normalan sled događaja, koji mora hitno da se sankcioniše, jer u suprotnom može da bude još samo gore - kazao je Lončar i dodao:

- Puna podrška Lađeviću i svim novinarima koji odgovorno i profesionalno rade svoj posao, da samo tako nastave i da se ne obaziru na napade i provokacije, jer to znači da svoj posao rade kako treba - poručio je Zlatibor Lončar.

Podsetimo, incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač izenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Lađević mu se zatim obratio pitanjem: "Da li ti imaš neki problem sa mnom?", ali on je samo nastavio da ide bez bilo kakvog odgovora. 

Srpski telegraf, koji postoji od marta 2016, nikada nije prezao od toga da uđe u koštac sa najrazličitijim pričama kako bi svojim čitaocima omogućio da uvek prvi dobiju samo istinite i potpune informacije.