(VIDEO) DRAGAN ĐILAS POŠTENO NASMEJAO INTERNET! Kao baba narikača pljuje Vučića dok nespretno čita sa "idiota"!


IZVOR: Republika - 13.08.2021 | 06:45


Korisnici društvenih mreža optužili su opozicionara Dragana Đilasa da je prava baba narikača pošto je snimio video-klip protiv aktuelne vlasti, a prvenstveno protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: Printscreen

 

On ga je, između ostalog, pažljivo čitajući napisani tekst sa takozvanog idiota, optužio Aleksandra Vučića da ne voli ni svoj narod ni svoju zemlju, da je vođa mafije, da se davi u luksuzu...

 

Kako je to radio, najbolje ilustruje činjenica da ga je armiju ljudi koji koriste društvene mreže nasmejao do suza.

 

Sa druge strane, njegova pulenka Marinika Tepić je bila oduševljena svojim gazdom:

- Vučiću, sve tvoje laži, nepostojeći atentati i afere imaju jedan cilj - da zatrpaš istinu. Jer se plašiš. Istina bi otkrila koliko si povezan s kriminalom i korupcijom. Srbija su dobri ljudi. Ali ti to ne znaš jer toga u tebi nema - napisala je Tepićeva.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov za Alo je prokomentarisao jeftinu glumu Dragana Đilasa dok je srikao rečenice čitajući ih s idiota, i konstatovao da Đilas i Marinika sve više počinju da liče na likove iz kultnih "Maratonaca“.

- Marinika i Đilas snimaju i šeruju video-klipove. Da su politički pismeni, da mogu da pobegnu od svog karaktera, pa da smisle bilo šta što nije najprizemnije ogovaranje, da umeju išta da kažu bez idiota, možda bi nekome i bili zanimljivi. Ovako... Đenka i Kristina nedostižni ideal - naveo je Jovanov.