VLADANKA MALOVIĆ RAZBUCALA TEPIĆEVU: Draga patološka lažovčino, Srbijom neće upravljati kriminalci!


IZVOR: Republika - 17.07.2021 | 13:43


Vladanka Malović objasnila Mariniki Tepić da Srbijom nikad više neće vladati tajkuni.

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Vladanka Malović

Šefica informativne službe SNS Vladanka Malović na zvaničnoj Tviter stranici SNS reagovala je na objavu Marinike Tepić iz Negotina.

- Draga patološka lažovčino što se bahatiš u tajkunskom poršeu, nikada više Srbijom neće upravljati kriminalci - ni ti, koja si na plati u kompaniji najvećeg lopova u Srbiji, a ni tvoj gazda, kriminalac svetskih razmera, Đilas - napisala je Vladanka Malović.

 

 

Naime, Marinika Tepić zajedno sa tajkunom Đilasom posetila je Negotin i valjda isfrustrirana što ih niko od naroda nije dočekao, napisala je na Tviteru da je Negotincima dosta podele.

Naravno, iskoristila je priliku da ljude iz vlasti nazove kriminalcima, a predsednika Vučića optužila za podelu Srbije.

- Negotincima je dosta podela! Onaj ko voli Srbiju, taj je ne deli. I zajedno možemo sve! Ne da im životima upravlja Vučićev Zelja sa svojim kriminalcima - napisala je Marinika Tepić na Tviteru.

Foto: Tanjug/D. Kujundžić

Predsednik Vučić dao besplatan savet Mariniki Tepić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na sramno bahaćenje Marinike Tepić , te joj uputio dobronamerni savet.

- Što se voziš u poršeu? Što se neko vozi u poršeu? Kaže, nije moj. A što se voziš? To možeš ako si privatnik, ali ako se baviš politikom, nemoj jer time pokazuješ bahatost – rekao je predsednik Vučić i uputio besplatan savet Mariniki.

Tepićeva očigledno iz dana u dan srlja u propast, te nakon afere "porše" za koji joj je čak i predsednik Vučić dao savet, ona ne odustaje od blamiranja pred narodom Srbije, otkrivajući svoje pravo lice svakoga dana.