SNS: DOSOVSKA DRUŽINA BI DA OTPUŠTA LJUDE!


IZVOR: Republika - 28.11.2017 | 16:39


Reagujući povodom izjave potpredsednika Narodne stranke Nikole Jovanovića za TV Naša da ta stranka ima citav niz mera kojima ce poboljšati standard Beograđana i funkcionisanje grada - između ostalog ukidanje komunalne policije i prenamenu zemljišta u okviru Beograda na vodi u javno dobro, iz SNS smatraju da je skandalozno da Vuk Jeremić i Dragan Ðilas, koji su uveli komunalnu policiju, sada kao svoj plan za Beograd ističu njihovo otpuštanje.

Foto: Tanjug

SNS o skandaloznoj izjavi

- Očigledno je da je jedini plan ove dosovske družine kako da otpuste ljude i kako da što više građana ostave na ulici i bez posla, a da za sebe i svoje tajkune obezbede višemilionske zarade - navodi se u saopštenju SNSa.

Oni navode da je prethodna gradska vlast opljačkala Beograd i građane, ostavila dug od 1,2 milijarde evra, dugovanja za socijalno ugrožene kategorije, Beograd pred bankrotom i preduzeća koja su poslovala sa gubitkom.

Foto: Tanjug

Vuk Jeremić troši na luksuzna putovanja

- Umesto lažne i licemerne brige o Beograđanima, Jeremiću poručujemo da treba da kaže odakle mu milioni evra za propalu predsedničku kampanju - navode oni.

Smatraju da je bezobrazno da o Beogradu i poboljšanju standarda za građane govori čovek koji je iz državne kase potrošio 3,6 miliona evra na luksuzna putovanja....