(FOTO, VIDEO) JEREMIĆ JE*AO MAJKU SRBIJI, SAD MU DRAŽI ĐETIĆI: Lider Narodne stranke u Crnoj Gori dogovara rušenje vlasti u Srbiji!


IZVOR: Republika - 22.04.2021 | 07:26


Nakon sto je s Roćenom "je*ao majku Srbiji", Vuk Jeremić na Instagramu potvrdio koliko mu je draža Crna Gora!

Foto: Tanjug/B. STEKIĆ

Vuk Jeremić

Kao što poznato, deo opozicije u Srbiji, oslanja se na pomoć spoljnog faktora kako bi mimo volje naroda preuzeli vlast u Beogradu. Pored moćnika sa Zapada, u tome im svesrdno pomažu tajkuni i političari iz susednih zemalja kojima ne odgovara jaka i nezavisna Srbija.

Miodrag Davidović, kontroverzni crnogorski biznismen veoma blizak predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, sastao se u utorak u Podgorici sa liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem gde su pričali o rušenju vlasti u Srbiji.

To je otvrdio i sam Jeremić objavljujući fotografije iz Crne Gore na kojima nije krio oduševljenje ovom državom. Deluje da Lider Narodne stranke ima rezervnu državu, ili više njih.

 - Crna Gora. Nema je na svijet - napisao je oduševljeni Jeremić. POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, ovo nije jedina veza Jeremića sa crnogorskom hobotnicom. On je kao savetnik tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića, svesrdno radio na rasturanju zajedničke države Srbije i Crne Gore kada je sa tadašnjim ambasadorom SCG u Moskvi i kasnijim savetnikom Mila Đukanovića, Milanom Roćenom dogovarao zajedničke političke akcije i privatne proslave. Jeremić je tada tvrdio da je "je.ao majku Srbiji", a snimci koji su isplivali u javnost to jasno potvrđuju.