REPUBLIKIN RETROVIZOR: Krizni štab doneo NOVE POOŠTRENE MERE, otkriveni tajni računi Đilasa, Zvezda slavila u Atini!


IZVOR: Republika - 21.03.2021 | 06:00


Vesti koje su obeležile nedelju za nama!

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">ST/N. MANDIĆ/profimedia</a>

Dragan Đilas

Proteklu sedmicu za nama obeležili su brojni događaji. Krizni štab doneo je nove mere u borbi protiv korone. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je aferu "Mauricijus" u kojoj smo saznali za milionske račune tajkuna i lidera opozicije Dragana Đilasa. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Atini ekipu Panatinaikosa sa 86:82 u okviru 30. kola Evrolige.

ĐILASOVI TAJNI RAČUNI NA MAURICIJUSU, OBJAVLJENA DOKUMENTACIJA: Otkriveno koliko novca je tajkun sakrio u poreskom raju! ŠOK CIFRA!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Dragan Đilas

Pokušaji Dragana Đilasa da negira da ima tajne račune na Mauricijusu pali su u vodu pošto ga objavljeni dokumenti direktno demantuju.

Prema dokumentaciji  jasno je da Đilas na dan 12. decembar 2020. godine na Mauricijusu i Švajcarskoj ima 6.4 miliona evra.

Postoji, međutim, osnovana sumnja da je to samo vrh ledenog brega i prvi ozbiljniji trag u otkrivanju mutnih radnji i transakcija između Dragana Đilasa, njegovog brata Gojka i kontroverznog biznismena Dragana Šolaka.

ZATVORENI RESTORANI, FRIZERI, SALONI LEPOTE I TERETANE! Detaljan spisak novih mera Kriznog štaba

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Krizni štab

Krizni štab za borbu protiv korona virusa doneo je nove pooštrene mere, policijski čas neće biti uveden, ali od večeras se sve zatvara!

Ugostiteljski objekti – kafići, restorani, barovi, noćni klubovi i splavovi zatvoreni su od srede do ponedeljka u 5 sati ujutur bez izuzetaka.

Ugostiteljskim objektima je dozvoljeno da obavljaju delatnosti dostave hrane non stop, 24 sata, sedam dana u nedelji, kao i ostalim privrednicima čija je to osnovna delatnost.

Tržni centri, prodavnice garderobe, kladionice, kockarnice, dečje igraonice takođe neće raditi.

ZVEZDA POKORILA ATINU: Sjajni crveno-beli savladali Panatinaikos, DOMINACIJA Lojda!

Foto: Euroleague.net

Lendri Noko u duelu sa Mitogluom

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Panatinaikos u Atini sa 86:82 u okviru 30. kola Evrolige.

Košarkaši Zvezde imaju skor 9-21 na pretposlednjoj poziciji, a Zeleni su mesto iznad sa 10 pobeda i 18 poraza.

Sjajnu partiju u pobedničkom timu prikazao je Džordan Lojd koji je postigao 27 poena, dok je Kori Volden postigao 14. Kod ekipe iz Atine najefikasniji je bio Hauard Sent Ros sa 21 poenom.