POKRET SOCIJALISTA: Niko ne može da pobroji šta su sve Đilas, Stefanović i Tepić slagali i šta su sve potpisivali sa narodom, ali bez naroda


IZVOR: Republika.rs - 20.03.2021 | 15:47


Pokret socijalista na čijem čelu je Aleksandar Vulin izdali su saopštenje povodom Đilasovih računa u inostranim bankama

Foto: Tanjug

Aleksandar Vulin

- Niko ne može da pobroji šta su sve Dragan Đilas, Borko Stefanović i Marinika Tepić za sve ovo vreme slagali, i šta su sve potpisivali sa narodom, ali bez naroda. Od nesrećnog Ugovora sa narodom iz 2000. godine, posle koga je izvršena pljačkaška privatizacija i pokraden narod, preko potpisivanja Sporazuma sa narodom, osnivanja Slobodne Skupštine i Vlade u senci. 


Svašta su Đilasovci potpisivali, pa je tako i Borko Stefanović potpisao ugovor o postavljenju granice između Srba i Srba, pa je tako potpisao da Kosovo i Metohiju napusti Unmik, a da dođe Euleks. Posle svakog potpisa Đilasovaca, Srbiju i srpski narod je zadesila neka velika nesreća. 

Niko ne može da nabroji sve frontove, forume, saveze, skupštine, udruženja, inicijative koje je osnovao, pa ih se odrekao Đilas, kao i njegovi zaposleni. 

Svaki plan i ugovor traje do bolje ponude i kod ovog najnovijeg Đilasovog plana "Dan posle" koji su on i njegovi zaposleni predstavili u najužem centru grada je suština ista- dolazak na vlast bez izbora i pljačka naroda- poručili su u Pokretu socijalista komentarišući današnju konferenciju za novinare na kojoj je lider SSP-a Dragan Đilas predstavio plan "Dan posle" - stoji u saopštenju PS.