OGNJEN KOROMAN PLJUVAO SRBIJU! Lobirao za Mila Đukanovića i dobio podršku Vuka Jeremića!


IZVOR: Republika - 17.03.2021 | 11:55


Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Ognjen Koroman pozvao je ljude u Crnoj Gori da glasaju za Mila Đukanovića jer su, kako kaže, Srbi mnogo gori od njega.

Foto: Telegraf/DraganKadić

Ognjen Koroman

Glasajte za Mila Đukanovića, kakvi su ovi Srbi, samo za Đukanovica da se glasa, jer svi su gori od njega, rekao je Ognjen Koroman u video klipu koji se pojavio na društvenim mrežama.

Izgleda da je ovo pljuvanje po Srbima i poziv da se glasa za Mila bila najbolja preporuka Vuku Jeremiću da ga uključi u Narodnu stranku.

 
$bp("Brid_15982148", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"741902"});

Podsetimo, Jeremić je krajem 2020. godine stao u odbranu bivšeg fubalera, koji je bio privođen zbog zbog pisanja na društvenim mrežama o Zvezdanu Terziću, Slaviši Kokezi i Aleksandru Vučiću.

- Da li vam deluje da je ovog čoveka lako uplašiti? Meni ne! Podrška za Ognjena Koromana - napisao je tada Jeremić na Instagramu uz fotografiju bivšeg krilnog napadača.

Bivši reprezentativac u poslednje vreme pričao je o situaciji u srpskom fudbalu, nameštanju utakmica, često je kritikovao i rad FSS, ali i stanje u državi.

 

 

On se tako jednom prilikom na Instagramu obratio Jeremiću uz pitanje:
- Da li možete kao buduća vlast da iskorenite kriminal u fudbalu? - pitao je bivši igrač Crvene zvezde.
Usledio je odgovor lidera Narodne stranke:

- Odgovor je da. Svaka država, pa i naša, ukoliko odluči da se obračuna sa bilo kojom vrstom organizovanog kriminala, ona to može da uradi. Dokaz je kako je prošao Zemunski klan 2003. godine. A kriminal u fudbalu je jedan od najdestruktivnijih u celoj zemlji koji se grana u ostale sektore. On, zajedno sa huliganskim miljeom, stvara velike probleme i sa njim moramo da se obračunamo - poručio je Jeremić.

Koroman je na to uzvratio pitanjem da li podržava njegov aktivizam, kao "srpski Dritan".

- Kreni slobodno Ognjene, od mene ćeš imati punu podršku. To što ste krenuli ti i Nemanja Vidić je sjajno, samo nastavite i nemojte da odustanete. I ja sam došao naivno iz Amerike, a kada sam se vratio slušao sam o ubistvu gardista, proneverama itd. Vi ste počeli sa kritikama, biće napada, ali nemojte dozvoliti da vas to poremeti i obeshrabri - uzvratio je lider Narodne stranke.