DOJČINOVIĆU MACA POJELA JEZIK: Urednik Krika ni da zucne o navodima oca nestalog Strahinje Markovića


IZVOR: Republika - 12.03.2021 | 15:50


Povezanost Krika s Veljom Nevoljom i činjenicu da je ovaj kriminalac bio na vezi s Dojčinovićevim portalom otkrio je Nenad Marković, otac i dalje nestalog Strahinje Markovića iz Resnika, gostujući u Jutjub emisiji „Slavija info".

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Urednik Krika ne odgovara na pitanja o Velji Nevolji

Nenad Marković je u pomenutoj emisiji otkrio da je s njim posle nestanka sina, dok je pokušavao da sazna nešto o njegovoj sudbini, raspitujući se čak i kod navijača, kontaktirao upravo Veljko Belivuk koji ga je uputio da priču o nestanku sina objavi u medijima, odnosno na portalu Krik.


- Pitao me da objavimo u medijima, uputio nas je na Krik, gde smo dali izjave - rekao je otac nestalog mladića.

Na pitanje novinara da li je Veljko Belivuk u Krik imao poverenja, otac je odgovorio: "Da."

Iako su uredniku Krika, Stevanu Dojčinoviću često puna usta slobodnog novinarstva, želje da se uvek čuje druga strana, urednik ovoga puta ni da zucne o navodima oca nestalog Strahinje Markovića. 

Na naše pitanje kako komentariše navode Nenada Markovića da ga je Velja Nevolja upućivao na Krik i da se posle toga sreo sa njihovom novinarkom, Stevi kao da je maca pojela jezik.

Dojčinoviću je izgleda ponestalo i slova na tastaturi, pa takođe nije odgovorio ni na naše pitanje kako komentariše to što je Nenad Marković rekao da je Belivuk imao najviše poverenja u Krik. Zbog čega se stidi te izjave Stevan Dojčinović, ostalo je nedorečeno, ali redakcija Republike je spremna da Stevanov odgovor uvek objavi, sačekaćemo koliko god je potrebno da isti smisli.