(VIDEO) Vučić otkrio koja građevinska firma u Srbiji ne kasni nikada!


IZVOR: Republika - 29.12.2020 | 16:29


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je kamen temeljac za izgradnju fudbalskog stadiona u Zaječaru, a tom prilikom rekao je kako je ceo projekat čudesan i kako samo jedna građevinska firma nikada ne kasni!

Foto: Republika

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije nije krio oduševljenje i ponos zbog činjenice da se u Zaječaru gradi pokriveni stadion, jedini takvog tipa u Srbiji... POGLEDAJ GALERIJU

On je rekao da će stadion doprineti razvoju Zaječara isto kako je Arena bila razvojni projekat za prestonicu.

Predsednik je pohvalio kompaniju Konkord Vest koja izvršava radove na ovom stadionu.

- Projekat je najlepši, čudesno delo... Firma (Konkord Vest) koja radi, radi odlično. Oni ne kasne nikada, i za manje od dve godine, za godinu i 11 meseci, oni po ugovoru treba da završe posao ovde. To će biti neverovatna stvar. Nije samo 8.500 ljudi na pokrivenom stadionu... Koji mi to pokriveni stadion imamo u Srbiji? To nije ni Rajko Mitić, ni JNA. Nemamo ni jedan stadion koji je pokriven u našoj zemlji. Prvi koji će da bude u potpunosti pokriven je Zaječarski stadion. Imaćete lepoticu od stadiona gde će moći da dolaze da igraju ne samo Partizan i Zvezda, već i reprezentacija Srbije. Napravićemo takmičenje između Leskovca i Zaječara, pa gde bude napravljena bolja atmosfera za naš nacionalni tim, tamo ćemo da igramo reprezentativne utakmice - poručio je Vučić.