SRAMNO PONAŠANJE IVANA IVANOVIĆA: Verbalno napada Bojanu Maljević koja bolesna leži u bolnici


IZVOR: Republika - 24.12.2020 | 18:00


Kontroverzni voditelj Ivan Ivanović ponovo je napravio gaf u javnosti pri čemu je izazvao besnu reakciju onih koji prate njegov rad.

Foto: Instagram.com/veceivan

Ivan Ivanović

Na društvenoj mreži Tviter, Ivanović je objavio post u kojem napada glumicu Bojanu Maljević oko nošenja maski. Njihov različiti stav oko toga datira još o proleća, a voditelj je iskoristio situaciju da likuje kako je on tobož bio u pravu, i još je upitao da li nosi masku?

Foto: Twitter.com/printscreen

Nakon što je objavio post, usledila je besna reakcija komentatora na Tviteru koji su za Ivanovića rekli da nema ni trunke morala, čovečnosti i saosećanja jer se Bojana Maljević nalazi u bolnici zbog komplikacija sa koronavirusom.

Potom je usledio drugi, šturi post, u kome se Ivanović pravda da navodno nije znao u kakvom je zdravstvenom stanju naša glumica, iako su svi mediji detaljno izveštavali o tome.

Foto: Twitter.com/printscreen

Uz kratko obrazloženje da Bojanu Maljević ne prati na društvenim mrežama, Ivanović je napisao jedno kratko i bezosećajno izvinjenje na koje su takođe besno reagovali komentatori na društvenoj mreži.

 
$bp("Brid_08832975", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"234"});

Javnost se pita da li zaista postoje ovako bezosećajni ljudi koji bi samo zarad jednog trenutka pažnje, likovanja nad time da su u jednom momentu bili u pravu, u stanju da se obračunavaju sa osobama koje imaju zdravstvene komplikacije. Ovako ponašanje Ivana Ivanovića zaista ne služi na čast. Čak i da je nije znao da je Bojana Maljević u bolnici, trebao je da obriše prvobitni post. Međutim, on još nalazi za shodno i da se pravda i nudi neka "mlaka" izvinjenja.