Vučić na dostojanstven način odgovorio na salvu najprizemnijih uvreda: Ja njih neću vređati


IZVOR: Republika - 16.11.2020 | 21:10


Tokom gostovanja predsdnika Srbije u emisiji "Ćirilica" na televiziji Happy pušteni su video prilozi o tome kako ga politički protivnici nazivaju "ludakom, "kretenom", osobom kojoj je potreban "konzilijum lekara".

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Aleksandar Vučić

- Možete da mislite kako bi ih pobeđivao da sam pametan. Kad ih ovako" lud" ubedljivo dobijam. Čini mi se da sve što su govorili govori o njima. Napadali su me da sam kriv što smo imali izbore, pa dosta zemlaja sa težom situacijom je imalo izbore. A ovaj jedan stručnjak koji je govorio da sam lud, videćete uskoro. Videćete kako je jedna demokratska vlast delovlala u Šapcu, pa ćete da vidiite ko je lud. Kada Pajtić kaže da sam lud, to je u redu. Doktor Pajtić je stručnjak za tu oblast. Ako mislite da ću ja njih da vređam, neću - rekao je Vučić i pokazao se kao dostojanstven politički protivnik koji je se ne služi prizemnim vređanjima.

Takođe, on je istakao i da za razliku od ostalih političara ne vodi računa o izgledu, lini i ne ide na plastične operacije.

- Ja za razliku od većine političara nisam radio plastične operacije. Na meni se vidi svaka seda, svaka bora, na meni se vidi i da ne vodim računa o svojoj liniji - rekao je Vučić.