ANA BRNABIĆ O PROZIVKAMA: Nemam problem što me zovu fikus!


IZVOR: Republika - 04.11.2020 | 09:31


Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kaže da se ne stidi što je nov kabinet sastavljala zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, nego da se time ponosi i poručila da sa Vučućem i ona i ministri rade kao jedan tim.

Foto: Tanjug/J. PAP

Ona je rekla da nema problem sa sujetom, niti sa tim da je zovu "fikus" dok god Srbija napreduje, dok rastu plate i penzije i smanjuje se nezaposlenost.

Naglasila je da je Srbija zemlja pobednik u ekonomiji, uprkos krizi izazvanoj pandemijom korona virusa.

 

Zdravstvenim radnicima do kraja godine po 10.000 

Zdravstveni radnici dobiće do kraja godine jednokratnu nagradu od 10.000 dinara, izjavila je jutros premijerka Ana Brnabić.

- Pored ogromnih vanrednih troškova koje smo imali, mi smo tokom smo ove godine povećali plate svim zdravstvenim radnicima za 10 odsto i sada ćemo im do kraja godine dati i nagradu od 10.000 dinara rekla je Brnabić.

 

- Kako god da me neki zovu, važno je da napredujemo - poručila je Brnabić.

 

 Do kraja godine rezultati u borbi protiv mafije

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je imala pojedinačne sastanke sa predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem i ministarkom pravde Majom Popović u vezi sa borbom protiv mafije, kao i da će se rezultati te borbe videti do kraja godine.

- U subotu sam imala sastanak sa ministarkom pravde, juče sa predsednikom. Na najozbiljniji način se radi na tome - rekla je Brnabić.
 

 

 
$bp("Brid_04481729", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"234"});