N1 ODJEDNOM RUSOFILI! Neuspela provokacija opozicione televizije pred Lajčakom: Pomenuli PUTINA, a Vučić ih dotukao!


IZVOR: Tanjug, Republika - 15.10.2020 | 18:23


Visoki zvaničnik EU zadužen za odnose Prištine i Beograda Miroslav Lajčak posetio je danas srpsku prestonicu i sastao se sa predsednikom Vučićem.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Američki ogranak televizija N1 je pokušala da isprovocira i poremeti predsednika Vučića pred Lajčakom pitanjem zašto Vladimir Purin ne dolazi 20. oktobra. Usledio je britak odgovor:

- Videli ste, bitno je da se kampanja svaki dan vodi protiv mene i to rade oni koji vas svakoga dana ubeđuju da su na evropskom putua, a onda iznenada postanu rusofili kada im se učini prilika da me napadnu, jer se čini da su rusi ljuti zbog nečega.

- Putin jedva čeka da dođe, ali ima 15 hiljada obolelih i 300 mrtvih... Ni u jednu drugu zemlju nije išao. Dvadesetak dana nam kasne radovi u Hramu Svetog Save, završavamo to i Putin je trebalo to da prisustvuje jer je i Rusija dala pare. Sergej Lavrov će svakako doći u Beograd. Imamo odlične odnose sa Rusijom, ali Srbija je na evropskom putu. izvinite, sledeći put ću potvrditi sve što ste tražili - završio je ironično Vučić.