Mali nakon sednice predsedništva: Jednoglasno prihvaćen Vučićev predlog za mandatara, to će biti vlada kontinuiteta


IZVOR: Republika - 05.10.2020 | 16:24


Član Predsedništva SNS Siniša Mali rekao je večeras da je Predsedništvo jednoglasno prihvatilo predlog Aleksandra Vučića za mandatara nove vlade, koja će, kako je rekao, biti vlada kontinuiteta i nove energije.

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Siniša Mali

Mali je posle sednice Predsedništva SNS rekao da je Vučić novom mandataru sugerisao da su rotacije među sadašnjim članovima vlade moguće, ali da želi novu energiju i nova lica.

Kako je rekao, tema sednice su bili rezultati prethodne vlade i o tome šta je do sada urađeno, navodeći da nova vlada treba da bude još energičnija i bolja.

 
$bp("Brid_01915013", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

- Naglasak je na onome šta smo uradili po pitanju ekonomskog rasta, borbe protiv pandemije korona virusa, izgradnje bolnica... Naš prioritet za budućnost su još bilji rezultati u okviru ekonomije, više puteva, više pruga, veća vojna i zdravstvena moć - rekao je Mali za Prvu tv, ističući da su to tri cilja - ekonomska, zravstvena i vojna moć.

Mali je rekao da će u narednih sedam dana biti održana nova sednica Predsedništva, kada će mandatar izneti viziju nove vlade i saopštiti konkretna imena.

 
$bp("Brid_01915026", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"234"});


Jedna od tema je, kaže, bila i skupština SNS i podmlađivanje svih stranačkih organizacija.