ĐILAS IZGUBIO KOMPAS! Lider SSP prvo priznao da mu stranci pomažu da dođe na vlast, a sad najavio da će je preuzeti i na ulici ako treba!


IZVOR: Republika - 03.10.2020 | 14:51


Iza poziva Gorana Markovića da se vlast u Srbiji sruši ubistvima i krvlju, stoji Dragan Đilas. Prvo je danas bez trunke sramote rekao da će mu neki stranci iz Evrope pomoći da preuzme vlast, a onda dodao: Ako treba vlast ćemo uzeti na ulici!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Dragan Đilas

Dragan Đilas je u nedostatku demokratskih mehanizama i zbog apsolutnog odsustva podrške od sgtrane građana počeo da daje skandalozne izjave u kojima poziva na nemire i nasilno pruzimanje vlasti!

Iako mu se to ne dešava prvi put, čini se da je sada otišao korak dalje i praktično najavio nemire...

- Uvek smo spremni za svaki razgovor iza koga stoji Evropski parlament, da on posreduje sa idejom da dođemo do rešenja, pre svega za javni servis, da RTS postane javni servis i da se ostvari pun mehanizam kontrole izbornog procesa - rekao je Đilas novinarima po završetku Skupštine SSP.

Ako nema takvog sporazuma, kao u ostalim zemljama Zapadnog Balkana, onda to nezadovoljstvo može da bude van svake kontrole, pa možda završi i na ulici, rekao je Đilas.