NAJLAKŠE JE BITI PROTIV DRŽAVE! Vučić održao govor koji je NADAHNUO mlađe generacije


IZVOR: Tanjug, Republika - 24.09.2020 | 08:21


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, na svečnoj promociji dve nove klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku, da će država nastaviti da poboljšava životni standard pripadnika MUP, a mladim policajcima da su oni budućnost, u uverenju da mogu mnogo da urade za svoju zemlju.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Aleksandar Vučić

Vučić je istakao da su polaznici izabrali časno i divno zanimanje, jer su stali uz svoju državu.

- Od danas vi ste i de facto i de jure ljudi koji brinu o svojoj Srbiji. Nema nema nikog ko može da kaže da mu je preče i veća obaveza da brine o Srbiji. Zato ste posebni - istakao je predsednik.


On je ukazao da je u Srbiji najlakše za sve kritikovati državu, jer je bez obzira koliko puteva i pruga je izgrađeno, ili koliko neko ne plati porez, uvek najlakše biti protiv države, dok su pripadnici policije ti koji moraju uvek da budu uz svoju državu.

- Vi ćete uvek morati da trpite, u vas će građani uvek imati povererenja, ali nećete biti omiljeni - rekao je Vučić.
 
$bp("Brid_00935078", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

On je istakao da je na državi da pomogne, da svi oni budu ponosni na sebe i da obezbedi bolji život.

- Nastavićemo da poboljšavamo životni standarad pripadnika MUP, jer vi predstavljate budućnost, uvereni da možete mnogo da uradite za svoju zemlju - poručio im je predsednik.

- Iako ste roditeljima, važim najbližima tek devojke i mladići, vi ne smete više tako da se osećate, jer su pred vama teški odgovorni zadaci. Morate da preuzmete na sebe breme odgovornosti koje niste imali do sada - rekao je Vučić na svečanosti u Makišu.