JEREMIĆEV POTPREDSEDNIK SPREMA HAOS! Aleksić pravi revoluciju kako bi preuzeli vlast


IZVOR: Republika - 24.08.2020 | 04:00


Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić poručio je da je ta partija, na čijem je čelu Vuk Jeremić, spremna da izvede revoluciju u Srbiji.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Miroslav Aleksić

Ni naredni izbori neće biti prihvatljivi ukoliko politički ambijent bude onakav kakav je danas, rekao je Aleksić za portal Nova.rs i dodao da nije neko ko je pristalica revolucije, ali da je ne isključuje "kao mogućnost, ukoliko režim nastavi da se ponaša u diktatorskom maniru".

Pokret socijalista oštro je reagovao povodom Aleksićeve izjave. Iz ove partije Aleksiću poručuju da, kada sledeći put bude pozivao na revolucije, kaže i to da "nasilna promena vlasti ne može da se desi bez krvi i međusobnog ubijanja Srba".

- Kada sledeći put Jeremićev zaposleni Aleksić pozove na revoluciju u Srbiji, neka završi rečenicu i neka kaže da se nasilna promena vlasti dešava građanskim ratom, da to ne ide bez krvi i međusobnog ubijanja Srba i neka kaže koliko mrtvih je prihvatljivo da bi Jeremić i Ðilas vladali bez izbora - navode u PS.

PS: Koliko mrtvih je prihvatljivo da bi Jeremić i Ðilas vladali bez izbora

Poznata je stvar u istoriji da su revolucije podizali osiromašeni i obespravljeni, ali nakon izjave Miroslava Aleksića Srbiji se preti scenariom da će postati jedina zemlja na svetu u kojoj bi se desila lopovska revolucija, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

Jovanov: Okupiće se prebogati lopovi i tajkuni, besni zbog toga što su onemogućeni da kradu

- Dakle, okupiće se prebogati lopovi i tajkuni, besni zbog toga što su onemogućeni da kradu, pa će u revolucionarnom zanosu na putu do vlasti pobiti sve poštene ljude koji im smetaju da se ponovo dočepaju državnog budžeta i narodnih para - poručio je Jovanov.