Ljubičić: Napadi na Telekom se odvijaju po Đilasovom nalogu


IZVOR: Tanjug - 20.08.2020 | 19:24


Izvršni direktor za privatne korisnike Telekoma Srbije Jana Ljubičić pozvala je večeras kompaniju "Junajted grup" da "umesto današnjih sramnih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića", prestane da politizuje svoje poslovanje u Srbiji i opredeli se za zdravo konkurentsko i etično poslovanje u našoj zemlji.

Foto: Promo foto

Jana Ljubičić

Ljubićić u saopštenju navodi da su netačne tvrdnje koje iznose Marinika Tepić i Miroslav Aleksić da se "u javnosti spominju različite informacije o neuspesima u poslovanju Telekoma", kako to oni tvrde, i ističe da njih dvoje "posluju" po nalogu Dragana Ðilasa, koji je, kako kaže, poznat i po bliskosti sa vlasnikom "Junajted grupe".

- Svo troje navedenih potiče iz političke grupacije koja se u istoriju naše zemlje upisala sa sistematskim urušavanjem državnih preduzeća i fabrika, koje su zatim kroz privatizacije prodavane u bescenje i uništavane. U ta vremena pola miliona zaposlenih u Srbiji ostalo na ulici, preduzeća rasprodata i zatvorena, a razni privatni računi uvećani - navodi Ljubičić.


Dodaje da joj je teško da ne primetiti da "Junajted grupa" u našoj zemlji, kao dobrom domaćinu svim stranim investitorima, "nastupa u najmanju ruku nepristojno".
- Ravnopravnost poslovanja, po viđenju "Junajted grupe", bila bi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne sme štititi interese državnih preduzeća, ne sme javno reći da im neko lažima urušava poslovanje i na drugoj strani mora omogućiti pojedinim stranim investitorima da što više zarade, pa bilo to i na uštrb sopstvene zemlje - ističe Ljubičić.

Ona je izrazila uverenje da "Junajted grupa" odlično zna da je to u Srbiji bilo moguće jedino u vreme Dragana Ðilasa i ostalih, ali i da "Junajted grupa" zna da to nije značenje pojma ravnopravnost i da to tako ne funkcioniše ni u jednoj drugoj zemlji u kojoj posluju.

Ističe da će "Telekom" na kampanju protiv te kompanije odgovoriti još boljim rezultatima poslovanja i uslugama za svoje korisnike i poziva Junajted grupu" na utakmicu kvalitetom usluga, a ne političkih kampanja.