Iz SPS-a poručuju: ĐILAS NAVODNOM BRIGOM NAPADA SVE ŠTO JE DOBRO


IZVOR: Tanjug, Republika - 14.08.2020 | 16:38


Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ðorđe Milićević ocenio je danas da je prepoznatljiv manir onih koji sebe nazivaju opozicijom da unište i napadnu sve što je dobro i uspešno, što je ovoga puta, kako navodi, navodna briga predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Ðilasa za Telekom.

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragan Đilas

Milićević je u pisanoj izjavi za medije naveo da je manir delovanja te opozicije da što je gore Srbiji to je bolje njima i dodao da ovoga puta "Ðilas i njegovi pijuni izvode politički performans", a da ne postoje odgovori na suštinska pitanja.

- Ne odgovara se na suštinska pitanja: zašto se o Telekomu, njegovoj imovini i projektima nisu brinuli kada su bili na vlasti i kada su njihovi kadrovi upravljali Telekomom, kao i to da li su dozvolili da se preko 30 miliona evra iz Telekoma prelije na račune privatne kompanije (Ðilasove) koja je tada vladala medijskim prostorom Srbije i bila glavni zakupac reklamnog prostora na nacionalnim televizijama - naveo je Milićević.


Ističe da o tome ne žele da govore jer verovatno smatraju da je napad najbolja odbrana.

- Ako, kako kažete, radite u interesu Srbije i građana Srbije, onda razmišljate u pravcu kako da ta uspešna kompanija postane još uspešnija, a ne pozivate na bojkot usluga Telekoma - poručio je Milićević.

 

 
$bp("Brid_97422676", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"234"});

 


Dodao je da umesto konkretnih ideja i programa, i dalje se od tih koji sebe nazivaju opozicijom može čuti samo kritika zarad kritike i obavezan poziv na nekakav bojkot.

- Izgleda još uvek ne shvataju jasnu poruku građana Srbije - kada ljudi sa takvim političkim kredibilitetom pozovu na bojkot. I dalje se otvoreno suprotstavljaju svakom rezultatu, svakoj promeni na bolje, svemu što nije u njihovom interesu, a njihov interes očigledno nije ni jaka, ni ekonomski i politički stabilna Srbija - navodi Milićević.

Dodao je da za nadležne organe i institucije ostaje obaveza da isprate kako su upravo glasnogovornici takozvane opozicije upravljali Telekomom.