Vesić: Sadista Veselinović na 35 stepeni obilazi gradilišta i raduje se što nema radnika


IZVOR: republika - 01.08.2020 | 15:49


Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić reagovao je saopštenjem na Fejsbuku povodom obilaska gradilišta pojedinih opozicionih političara.

Foto: printscreen/TVPink

Goran Vesić

Prenosimo vam saopštenje u celosti:

"Koliko bolestan moraš da budeš pa da 30. jula u 13.55 sati na 35 stepeni obilaziš gradilište i sadistički se raduješ zato što nema radnika!?

Pa nema ih sadisto jer nije humano, a ni dozvoljeno da se radi pod punom opremom na 35 stepeni! Zato se rad raspoređuje u vreme kada nisu takve vrućine, ali ti tada spavaš pa ne možeš da ih snimiš. Lako je ovom sadisti da se prošeta po gradilištu, snimi par slika i potom pobegne u klimatizovani kafić gde pije piće, tvituje i podsmeva se radnicima zato što ih nema na poslu na +35.

U međuvremenu, sadista Veselinović zajedno sa Radomirom Lazovićem i Ivom Čukić preko “Instututa za urbane politike” preusmerava pare iz “Ne davimo Beograd” za njih i nekolicinu njima bliskih ljudi. Koristeći pare koje preusmere na ovaj Institut sami sebi isplaćuju astronomske plate dok druge iz Inicijative teraju da volontiraju. Eto tako to izgleda."