"RADULOVIĆ JE PROFESIONALNA VARALICA"! Šapić opleo po lideru DJB iz sve snage!


IZVOR: Blic, Republika - 28.07.2020 | 13:07


Lider koalicije SPAS Aleksandar Šapić je komentarisao poziv predstavnika Saše Radulovića koji je pozvao građane da se okupe oko parlamenta u danu kada u njemu bude održavana održana konstitutivna sednica novog skupštinskog saziva.

Foto: Tanjug

Saša Radulović i Aleksandar Šapić

- Saša Radulović je profesionalna varalica i vrhunski prevarant. On se vrlo perfidno i vešto igra sa najnižim strastima lakovernih ljudi i njima vešto manipuliše do krajnjih granica, sa jednim ciljem, pribavljanjem za sebe raznih vrsta koristi. Pritom ga apsolutno ne interesuje šteta koju našem društvu, a na kraju prevashodno tim ljudima, sve vreme nanosi - rekao je Šapić u intervju za beogrdske medije.

Štaviše, Radulovića je uporedio sa glavnim junakom filma "Uhvati me ako možeš" ("Catch me if you can"), koga tumači glumac Leonardo di Kaprio.

 

 
$bp("Brid_95941279", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

 

- Samo što je Radulović mnogo opasniji po društvo od glavnog junaka filma, jer se bavi politikom, a ima isti cilj u životu kao on, a to je korist uz pomoć prevare i manipulacije niskim strastima. Raspitajte se malo šta je sve taj čovek u životu radio u zemlji i inostranstvu, pa će vam biti jasnije o čemu govorim. On je izuzetno opasan čovek naročito za lakoverne ljude - rekao je Šapić.

 

 

Tužen, pa se pozvao na poslanički imunitet

Kazao je i da ga je Saša Radulović "javno klevetao po raznim osnovama i optuživao za ozbiljna krivična dela", ali i da se pozivao na poslanički imunitet.

- A kada sam ga nakon toga tužio i tražio da sve dokaže na sudu, on se pozvao na poslanički imunitet. Toliko o moralu tog čoveka - istakao je predsednik SPAS-a.

 

 
$bp("Brid_95941290", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"234"});

 

Očekivano, reagovao je i Radulović, koji je na Tviteru prokomentarisao da su napadi na njega učestali u poslednje vreme.

- Napadi baš učestali u poslednjih sedam dana. Nego da vas podsetim: biće protest povodom konstituisanja FALSIFIKOVANE skupšine. Možda je to? - upitao je Radulović.