(VIDEO) VUK TARABIĆ ILI JEREMIĆ? Ponovo baljezga, predviđa Vučićev pad 2022. godine - Smehotresno!


IZVOR: Republika - 28.07.2020 | 12:08


Lider Narodne stranke Vuk Jeremić ističe da će zajednička opoziciona lista sa svojim kandidatom na predsedničkim izborima 2022. uspeti da zbaci Aleksandra Vučića sa mesta predsednika Srbije.

Foto: Tanjug/B. STEKIĆ

Vuk Jeremić

Jedan od najistaknutijih članova raspadajućeg Saveza za Srbiju je u izjavi za beogradske medije naveo da će Narodna stranka biti osnova okupljanja svih anti-vučićevaca:

 

 
$bp("Brid_95937716", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

 

- Na tim izborima nastupićemo zajedno sa drugim opozicionim strankama na jednoj listi i sa jednim kandidatom, ali do tada moramo da radimo na jačanju stranke i njene infrastrukture, što savetujem i ostalim opozicionim kolegama. Ako bismo ostali uvezani na sadašnji način, ne bi se bitno pomerili sa sadašnjeg nivoa podrške, što je daleko od potrebnog za promenu vlast - ocenio je Jeremić.

 

 
$bp("Brid_95937734", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"234"});

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da Jeremić iznosi "proročke" teze i kao njegov nekadašnji šef i bivši predsednik Srbije Boris Tadić "ima vizije" o događajima o budućnosti. Jedini problem sa Jeremićevim vizijama je što se po pravilu - nikad ne ostvare.

Primera radi, Jeremić je tokom prošlogodišnjih skupova "1 od 5 miliona" navodio kako će aktuelna vlast na čelu sa Aleksandrom Vučićem "pasti do Uskrsa". 

Izjave lažnog proroka, međutim, nisu se obistinile.