Puklo savezništvo?! Đilas putem svojih medija tvrdi da Boško Obradović laže!


IZVOR: Republika - 21.05.2020 | 09:58


Boško Obradović prekinuo je danas štrajk glađu posle 11 dana i to na molbu i savet mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija Radovića, preneo je portal Direktno.rs iza kojeg stoji Dragan Đilas, što pokazuje da on ima nameru da osujeti sve poteze Boška Obradovića i prikaže ga kao lažova. Sve ovo dovodi do zaključka da među liderima opozicije postoji velika netrpeljivost i da Đilas sada redovno upire prstom u dojučerašnjeg bliskog saradnika.

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Boško Obradović

Portal Direktno.rs, takođe piše da je vladika Grigorije pre nekoliko dana pozvao lidera Dveri, a sličnu poruku mu je po izlasku iz zatvora uputio i vladika Joanikije, a to je da su njegovo zdravlje i porodica najvažniji i da borba protiv vlasti može da ima i druge načine.

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović posavetovao je lidera Dveri da prekine štrajk, i rekao mu da je njegovo zdravlje najbitnije. Nakon što je Obradović primio blagoslov od mitropolita, prekinuo je štrajk, piše ovaj portal. 

Kako Direktno.rs prenosi, pre nekoliko dana je i episkop Diseldorfa i Nemačke Grigorije pozvao, a episkop budimljansko-nikšićki Joanikije poručio po izlasku iz zatvora Obradoviću, takođe, da prekine štrajk i da njegova opoziciona borba protiv aktuelnog režima u Srbiji može i na druge načine da se nastavi, da postoje druge metode, a da je njegovo zdravlje na prvom mestu njemu i njegovoj porodici.