Radule uperio prstom u Sergeja: Ovo ti neće proći, licemeru! Igraš kako Đilas svira!


IZVOR: Republika - 08.05.2020 | 11:14


Posle odluke Pokreta slobodnih građana da učestvuje na izborima, uprkos silnim najavama bojkota od strane opozicije, mnogi iz tih redova su zatečeni potezom Sergeja Trifunovića. Među njima se našao i Saša Radulović, lider pokreta "Dosta je bilo" koji tvrdi da Trifunović sve poteze povlači u dogovoru sa Đilasom.

Foto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ

Saša Radulović

Očigledno veoma pogođen tom odlukom, lider pokreta "Dosta je bilo"  napisao je na Tviteru da je Trifunovićev potez licemeran i da treba da ga bude sramota.

- PSG je ovim srušio bojkot. Pošto on ništa ne radi bez dogovora sa Đilasom koji ga je i "nagovorio" da uđe u politiku, ovaj njihov dupli pas neće proći. Čudo nije i on suzu pustio. DJB više ništa neće raditi sa PSG i SzS. Sve maske su pale. Licemeri. Sram vas bilo sve zajedno - napisao je Saša Radulović.

On je dodao i da DJB više neće sarađivati sa PSG i SzS. 

Razvoj situacije u opozicionim krugovima, kao i svakodnevni sukobi na više frontova pokazuju da jedinstvo nikada nije ni postojalo, ali i da Dragan Đilas od početka povlači sve konce i plasiranjem priče o bojkotu pokušava da zakamuflira svoje istinske namere.