Vučić čestitao Uskrs Hočevaru i vernicima


IZVOR: Tanjug - 10.04.2020 | 08:36


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas uskršnju čestitku beogradskom nadbiskupu i mitropolitu Stanislavu Hočevaru i svim hrišćanskim vernicima koji Uskrs slave po Gregorijanskom kalendaru.

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Aleksandar Vučić

- Vama i svim hrišćanskim vernicima koji danas slave Usrks, upućujem najsrdačnije i iskrene čestitke sa željom da vam ovaj radosni praznik donese svako dobro od Boga - naveo je Vučić u čestitki.

Kako je naveo, u ovim teškim vremenima velikih iskušenja za ceo svet, hrišćanska zajednica dočekuje svoj veliki praznik u razdvojenim domovima, bez svojih najbližih, dok su neki izgubili članove porodice i bliske prijatelje.

- Zato Vama lično i svim vernicima koji danas slave Uskrs, želim da ovo vreme samoće iskoriste kako bi se okrenuli unutrašnjim neprolaznim vrednostima i molitvama za sve one koji nisu više sa nama, kako bismo svi zajedno u dobrom duhu zajedništva i sloge i u ovoj nevolji sa nadom dočekali Uskrs uz najbolje želje za mir, ozdravljenje i duhovno blagostanje - kaže se u čestitki predsednika Vučića.