SNS: Đilasova stranka se i danas bavi manipulacijama i dezinformacijama!


IZVOR: Republika - 02.04.2020 | 15:59


Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke navodi u saopštenju za javnost da se Đilasova stranka i danas bavi manipulacijama i dezinformacijama.

Foto: Promo foto/Tanjug

Foto: Ilustracija

Saopštenje prenosimo u celosti...

"Politikanti bi da zarade po koji politički poen, a propali opštinski i gradski odbornik kome su jedini klijenti Dragan Đilas i Marko Bastać u histeričnoj kampanji SzS-a, želi malo da se istakne.

O ljudskim pravima brine čovek koji je u napadima na novinarku Oliveru Jovićević licitirao sa cenom koja bi trebala da bude za njene usluge. Isti taj Todorić insistira na tome da Srbija prizna genocid u Srebrenici, samim tim se nameće pitanje da li je i koliko sposoban takav neko da  zastupa bilo čija prava. 

O tome koliko ima zdravog razuma videlo se i kada je tokom posete predsednika Francuske na najvulgarniji način vređao gospodina Makrona kao i njegovu suprugu.

Na samom kraju, svaka ozbiljna i organizovana  država kakva je i Srbija, neće dozvoliti bilo kome da ne poštuje mere koje je su propisane, jer se tim merama štite ljudski životi, i u tom postupanju pošteđenih neće biti."