"SNS NE SME DA BUDE KAO STRANKE DOS"


IZVOR: Tanjug - 09.03.2020 | 22:29


Predsednik Aleksandar Vučić pozvao je danas građane na jedinstvo i ujedinjenost, jer je to, kako ističe, način da se suočimo sa svim izazovima koji neminovno predstoje.

Foto: printscreen

Razgovarali i o Srpskoj naprednoj stranci

- Kada imamo napetosti oko migrantske krize, imaćemo povećanje broja zaraženih od korona virusa, ovakvu situaciju sa naftom... Kada imamo sve ovo u regionu i kada će u odnosima sa Prištinom stvari ići nešto teže nego do sada, molim ljude da budu jedinstveni i ujedinjeni koliko je moguće, da pokušamo da prevaziđemo sve - rekao je Vučić gostujući na TV Kopernikus.

On sam će se, istakao je, boriti marljivo i posvećeno, a potrebno je, dodaje, da se stvari i problemi prihvataju na ozbiljan način.


Na pitanje voditelja Vladimira Ðukanovića, koji je takođe član SNS - ima li takvu ujedinjenost u samoj stranci, Vučić je konstatovao da ima povređenih činjenicom da je na listi 40 - 50 novih mladih, te da ima nekih koji misle da zaslužuju više...

Ali, kaže, SNS ne sme da bude kao neke stranke DOS-a.

- Mi smo na vreme presekli - rekao je Vučić i dodao da je SNS uspela da uradi velike stvari za zemlju.

- Ja sam predsednik Srbije i ponosim se što sam član SNS, ne stidim se činjenice da sam stranački čovek, kao što ne mislim da sam bolji ili gori od onih koji to nisu - dodao je Vučić.