Opozicija hoće da ruši vlast na ulici!


IZVOR: E. S. T. - 06.10.2017 | 18:24


Srpska opozicija kao "Mapet šou". Protivnici aktuelne vlasti poslednjih dana kao da se trude da oteraju birače od sebe. Uz stalne međusobne svađe, pretnje, čak i likvidacijom predstavnicima vlasti, psovanje i vređanje u parlamentu, u petak su od Skupštine Srbije po ko zna koji put napravili cirkus.

Foto: Tanjug

Nakon nedavnog recitovanja ode kamenu i deljenja epiteta kao što je "konjina", u petak smo imali prilike da vidimo i kako poslanici Dveri zamišljaju komunikaciju u parlamentu. Tako je Marija Janjušević stajala ispred stola predsedavajuće Maje Gojković i u nekoliko navrata joj isključivala mikrofon, a njen kolega Dragan Vesović je sedam minuta vremena za poslaničku grupu Dveri iskoristio tako što je stajao i ćutao.

Gojkovićeva je rekla da je Janjuševićeva stala ispred nje jer misli da je na modnoj pisti ili u pozorištu i ima standap šou, a nakon što joj je poslanica Dveri nekoliko puta isključila mikrofon, poručila je:

Foto: Tanjug

- Ako vam nije dobro, imamo doktora, smirite se, nemojte me gaziti. Smirite se, biće sve u redu, nemojte praviti cirkus. Ja vas iz sale neću izvesti, džaba se trudite - poručila je Gojkovićeva nasmejavši se, a zatim dodala:

- Ako imamo nekog doktora, neka diskretno uđe, znam da je ministar doktor.

Da je stvar otišla predaleko, uočili su i mnogi iz same opozicije, pa je Đorđe Vukadinović iz pokreta Za spas Srbije tražio da se prekine sednica i održe konsultacije, što je na kraju i urađeno...