Trifunović: Obradovićev tvit sraman, SzS će se raspasti i mimo toga


IZVOR: Tanjug, Republika - 20.01.2020 | 16:17


Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da je "pomalo sraman" komentar lidera Dveri Boška Obradovića na račun Dragoljuba Mićunovića i, ocenjuje da će se Savez za Srbiju, i mimo ovog slučaja, svejedno raspasti.

Foto: ST/V. LUKIĆ/Đ. KOJADINOVIĆ

Sergej Trifunović / Boško Obradović

- Savez za Srbiju će se svejedno raspasti kao neprincipijelna, ali, u trenutku nastajanja, nužna koalicija. On je odradio svoje u momentu kada opozicije gotovo nije ni bilo. Od momenta kad su članice Saveza, pojedinačno proglasile bojkot, a ne kao Savez, jasno je da kao takav ne postoji - napisao je Trifunović na Tviteru, a reagujući na komentar člana Glavnog odbora DS Ivana Krstića.

Naime, Krstić je na toj društvenoj mreži naveo da bi bilo "logično" da lider SzS Dragan Ðilas, kao nekadašnji predsednik DS i osnivač SzS, zatraži izbacivanje Dveri iz Saveza nakon što je njihov lider uputio oštre komentare nekadašnjem predsedniku DS-a Mićunoviću.

Trifunović smatra da su izjave Obradovića "pomalo sramne", jer svi znaju o kakvoj je ličnosti reč kada je u pitanju Dragoljub Mićunović, pored toga što je reč o čoveku koji ima 87 godina.