REKORDNA IZLAZNOST! SNS osvojila svih devet mandata u Kruščiću


IZVOR: Tanjug - 12.01.2020 | 22:28


Izbore za Savet Mesne zajednice Kruščić koji su se održali danas obeležila je rekordna izlaznost. Svoje biračko pravo iskoristilo je skoro 49 odsto naših sugrađana, a lista "Zato što volimo Kruščić“ koju je podržala Srpska napredne stranka odnela je ubedljivu pobedu i osvojila je svih 9 mandata.

Foto: Tanjug

Foto: Ilustracija

- Građani su prepoznali šta smo uradili u proteklom periodu, od kapitalnih do infrastrukturnih projekata. Ono što je prioritet je da naše selo oživi, da se naši mladi vrate u selo, a uskladu sa tim, da radimo i na ostalim stvarima koji su deo politike Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, rekao je večeras Damjan Miljanić, ispred OO Srpske napredne stranke Kula.

- Ovo je istorijska izlaznost i zahvaljujem se na poverenju svim građankama i građanima Kruščića, koji prepoznaju kvalitet naših kadrova i veruju u Srpsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučića. 

Pravo glasa je imalo 1499 upisanih birača, koji su glasali na dva biračka mesta, a danas je svoje biračko  pravo iskoristilo oko 730 glasača, dok će konačne rezultate saopštiti Komisija za sprovođenje izbora za Savet mesnih zajednica.