Vučić završio jednodevnu posetu Turskoj: Srećan sam i ponosan što sam predstavljao Srbiju


IZVOR: Tanjug - 08.01.2020 | 17:35


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je na Instagramu da je završio jednodnevnu posetu Turskoj i poručio da je veoma srećan i ponosan što je mogao da predstavlja Srbiju na svečanosti otvaranja "Turskog toka".

Foto: Tanjug/AP

Borisov, Putin, Erdogan i Vučić

- Predsednik Vučić završava posetu Istanbulu bilateralnim susretom sa predsednikom Republike Turske Redžepom Tajipom Erdoganom - naveo je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" i okačio fotografije sa Erdoganom.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Predsednik Vučić završava posetu Istanbulu bilateralnim susretom sa predsednikom Republike Turske @rterdogan

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jan 8, 2020 at 7:22am PST

U odvojenoj poruci, uz koju je postavio fotografije kako se rukuje sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a na kojima se vidi i Erdogan, Vučić je napisao:

 

 

 

- Do skorog videnja!' - predsednik Vučić završio je jednodnevnu posetu Turskoj".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Do skorog viđenja!" - predsednik Vučić završio je jednodnevnu posetu Turskoj.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jan 8, 2020 at 7:27am PST


Vučić je na nalogu "avucic" na Instagramu dodao da je veoma srećan i ponosan što je mogao da predstavlja Srbiju na ovoj svečanosti.

- Puštena u rad deonica gasovoda Turski tok u Istanbulu. #Srbija #Turska #Rusija #Bugarska - naveo je Vučić uz fotografiju s predsednicima Rusije i Turske, Vladimirom Putinom i Redžepom Tajipom Erdoganom, kao i bugarskim premijerom Bojkom Borisovim, koji su danas takođe učestvovali na svečanosti otvaranja "Turskog toka" u Istanbulu.