POČASTVOVANA SAM: Premijerka o izboru u Predsedništvo SNS


IZVOR: Tanjug - 29.12.2019 | 20:23


Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da joj je velika čast što je danas na sednici Glavnog odbora SNS izabrana za člana Predsedništva te stranke.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Ana Brnabić

- Zahvaljujem se na ogromnom poverenju, od prvog dana od kad me je predsednik Vučić pozvao u vladu, meni je najveća čast da služim svojoj zemlji. Za mene je SNS potpuno drugačija od svih stranaka na političkoj sceni Srbije - rekla je Brnabićeva.

Ona je u emisiji "Osvrt" televizije 02 kazala da je njen utisak sa sednice GO ogroman fokus na mladim ljudima u okviru SNS, podmlađivanje stranke, uvođenje nove energije, skretanje pažnje svima na te mlade ljude, na njihovu edukaciju.

- SNS je napravila svoju akademiju, a predsednik Vučić održao tri puta predavanje i to je ulaganja u mlade ljude koje nisam videla ni u jednoj stranci. To je odlična ideja - rekla je Brnabićeva.

 

 

Kako je ocenila, jedan od velikih problema našeg društva je što ne dajemo dovoljno šanse mladma.

- Očekujem da će na listi SNS biti mnogo novih imena mladih ljudi koji su puni entuzijazma, vidi se ta energija, verujem da je to recept za budućnost - rekla je Brnabić.

Prema njenim rečima, SNS se od drugih razlikuje po dva osnovna principa. Dok druge stranke koje su ranije pobeđivale nastojale da se odmore kad dođu na vlasti i gledale kako da što duže ostanu na vlasti, SNS želi da menja Srbiju, a ne da gleda kako da ostane na vlasti.

- SNS nije preuzela vlast, nego je preuzela odgovornost da menja Srbiju - rekla je ona, ističući da SNS na izbore ide sa rezultatima, sa svim onim što su uradili.