Đukanović otkrio podli plan SzS-a! Pokreću propagandno glasilo u cilju plasiranja lažnih afera


IZVOR: Informer, Republika - 22.12.2019 | 11:32


U Srbiji će se uskoro pojaviti "novine" sa gomilom izmišljotina i afera protiv vlasti i vladajuće stranke, tvrdi narodni poslanik Vladimir Đukanović.

Foto: printscreen/N1

Vladimir Đukanović

Đukanović je gostujući u Novom jutru o najavama da će se pojaviti propagandno glasilo u službi širenja afera protiv vlasti i vladajuće stranke, rekao da su u planu da se pojave „novine“ sa gomilom izmišljotina i afera. - Oni su raspravljali kada da dele u Beogradu na štandovima SzS, ali nigde nema impresuma, potpisa, ne zna se ko je vlasnik. I to je važno zbog toga što ukoliko bi ste želeli nekoga da tužite, ne biste znali koga treba da tužite i koga da pozovete na odgovornost - rekao je Đukanović.

Kako je rekao, postoji gomila tekstova, a većina od njih, kako kaže, nije ni potpisana. - Ne postoji reakcija. I to je pokazatelj na šta su sve spremni - rekao je Đukanović. On je istakao da su im lažne afere glavne teme, i dodao da će pokušati da filuju i sto puta izgovorenu laž da pretvore u istinu.

- Najveća greška SNS je što ne ume da odgovori na to, nije kadra da odgovori na tolike laži - rekao je Đukanović. On je istakao da je veoma važno to što se dogodilo juče u Tirani. - Ne mogu da verujem da neko ode u Albaniju, po zadatku, da pita o Krušiku. To nam još jednom potvrđuje da je cela ta afera isključivo politički motivisana, plaćena da bi se degradirala naša namenska industrija. To nije normalno - rekao je Đukanović.

Đukanović je rekao da se zastrašujuća kampanja vodi protiv ove države. - Neverovatno je da neko ima taj poriv da ode čak u Albaniju, da ih ne interesuje šta se tamo zbivalo, već pitaju za oca ministra unutrašnjih poslova, Branka Stefanovića - rekao je Đukanović.

Đukanović je istakao da, ukoliko je čovek kriv, Tužilaštvo treba da reaguje i da, ukoliko je kriv, bude uhapšen. - Vrlo je zanimljivo da je jedino delo za koje se krive Nebojša Stefanović i njegov otac, po rečima novinara N1, to što su lagali Aleksandra Vučića. Da li je to krivično delo? Ako tako misle, neka podnesu prijavu - rekao je Đukanović.

Dodaje da nije jasno zašto se „novinar istraživač“ krije, jer, kako kaže, on da je tako nešto otkrio želeo bi da svi znaju. - Inače, oni redovno imaju priloge, a nikada ne zovu drugu stranu. Ovo što oni rade je staljinistički metod - rekao je Đukanović.