JOVANOV "ZARATIO" SA MIŠKOVIM ADVOKATOM: Tomanović bi za 500 evra uradio bilo šta


IZVOR: Tanjug - 27.09.2017 | 17:38


Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov ocenio je da advokat Miroslava Miškovića, Zdenko Tomanović, može ravnopravno da se takmiči sa svojim klijentima, tajkunima i kriminalcima, u lažima i prevarama.

Foto: Tanjug

Odbrusio Miškovićevom advokatu: Milenko Jovanov

Jovanov je u izjavi za Tanjug, povodom izjave Tomanovića da je očkivao oslobađanje svog klijenta, istakao da Mišković nije oslobođen, već je odlukom suda predmet njegovog kriminala vraćen na prvostepeni postupak. 

- Zdenko Tomanović, tajkunsko čedo, poznat je po tome što bi za 500 evra uradio bilo šta, a ne samo lagao i obasipao građane tajkunskim fantazijama - naveo je Jovanov dodajući da bi se "Tomanović za dodatnih 500 evra pojavio na bilo kojoj televiziji i bez problema pričao kako je rođen na Marsu". 

- Poručujem i svima ostalima koji direktno ili indirektno učestvuju u tajkunskim lažima i fantazijama da uzalud ponavljaju neistine, Miroslav Mišković nije oslobođen već je odlukom suda predmet njegovog kriminala vraćen na prvostepeni postupak - istakao je Jovanov.

Tomanović je ranije danas za N1 rekao da je ocekivao da Apelacioni sud ukine osudujuću presudu njegovom klijentu, kao i da "potvrdivanje oslobadajuce presude u odnosu na takozvanu aferu ''putarska preduzeća'' pokazuje da je proces protiv Miškovića, kako smatra, bio politički motivisan.