OBRADOVIĆ NIJE GOSTOVAO NA RTS?! Marković: Boško po običaju laže!


IZVOR: Tanjug - 09.12.2019 | 19:16


Sekretar beogradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Marković izjavio je danas da nije tačna tvrdnja predsednika Dveri i jednog od lidera Saveza za Srbiju (SZS) da četiri godine nijedan lider opozicije nije gostovao ni na jednoj televiziji s nacionalnom frekvencijom.

Foto: youtube.com/Aca Markovic

Aleksandar Marković

U saopštenju za javnost, Marković je naveo da je samo Obradović, po "Istinomeru", gostovao od početka 2016. do novembra 2018. čak sedam puta u emisijima RTS-a.

- Da ne zalazimo dalje u gostovanja ostalih, iz ovoga se već može zaključiti da Obradović masno laže ili pak priznaje da ni sam sebe ne doživljava kao lidera opozicije, već potrčka - ocenio je Marković.

On je, na osnovu poslednjih postupaka Obradovića - pokušaja nasilnog upada u Skupštinu i napade na ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića, i tužioce i policajce, zakIjučio da "ne čudi više nikoga što iz njega kuljaju agresija, nasilje i laži, jer je jasno da su ulica i zakoni ulice jedino što Obradović poznaje i što ima građanima da ponudi.