Milićević osudio divljanje pristalica opozicije ispred Skupštine: Snaga sile nikada ne može nađačati snagu argumenata


IZVOR: Tanjug - 07.12.2019 | 22:11


Potpredsednik Skupštine Srbije Ðorđe Milićević izjavio je da su pojedinci iz, kako je rekao, dela tzv. ulične opozicije, večeras jasno stavili do znanja šta je njihov cilj - nasiljem zauzeti institucije, pogaziti sve demokratske postulate političke borbe i tako preuzeti vlast.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Đorđe Milićević

Milićević je u pisanoj izjavi ocenio da je to pravo lice onih koji svakodnevno atakuju na predsednika i vladu Srbije, fabrikujući afere i iznoseći najgrublje neistine o ministrima i članovima njihovih porodica.

- Umesto nasilničkog ponašanja i beskrupuloznog napada na skupštinu Republike Srbije kao i nasrtaja na skupštinsko obezbeđenje, nije im palo na pamet da konačno pristupe na sednice skupštine i počnu da rade ono zbog čega su dobili mandat i da se na autentično demokratski način bore za interes građana - istakao je Milićević.

On izražava uverenje da će građani ovako nasilničko ponašanje znati na pravi način da vrednuju na narednim izborima.

- Snaga sile nikada ne može nađačati snagu argumenata. Rušilački porivi dela opozicije nikada neće ostvariti epilog kakav oni žele, jer Srbija nastavlja putem prosperiteta za dobro svih njenih građana - poručio je Milićević.