Ðurić bez pardona opleo po lideru SZS: Građani neće dozvoliti Đilasu da opet ruši po Srbiji


IZVOR: Tanjug - 07.12.2019 | 20:00


Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić rekao je večeras da Dragan Đilas neće više rušiti ništa po Srbiji, jer mu to neće, pre svega, dozvoliti građani koji se bolno i živo sećaju devastacije naše zemlje u vreme tajkunske vlasti Demokratske stranke.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Marko Đurić

- Dovoljno je toga srušio dok je bio na vlasti, zajedno sa kriminalnom oligarhijom čija je želja danas da na juriš dovrši rušenje Srbije - saopštio je Ðurić.

On je ukazao da su toliko on i politika koju reprezentuje života u Srbiji uništili, zatvorivši i rasprodavši u bescenje više od 4.000 fabrika i preduzeća, da se to ne može nazvati nikako drugačije nego zločinom prema građanima naše zemlje.

- Đilasovo mahnitanje i razmetanje pretnjama u uskom krugu istomišljenika i saučesnika samo svedoči o meri bezdušnosti i beskrupuloznosti i njega i njegove klike, i svaki njegov napad na držovotvorne napore Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke samo je još jedan korak ka neminovnom i definitivnom političkom potonuću i Đilasa i njegovog pokreta za uništenje Srbije - poručio je Ðurić.