Lečić: Je*e mi se šta misli Zapad!


IZVOR: E. S. T. - 24.09.2017 | 16:22


Moramo da čujemo jedni druge. Zato postoji demokratija. Ne radimo mi demokratiju, niti se bavimo njome, niti se borimo za Zapad. Je*e mi se za Zapad!

Foto: Tanjug

Skup DS u Nišu: Malo, malo, pa psovka

Ovako je potpredsednik DS glumac Branislav Lečić u subotu šokirao nekoliko desetina Nišlija na protestu protiv aktuelne vlasti u tom gradu, prvom u seriji najavljenih u organizaciji demokrata. U psovkama i vređanju se poznati glumac, međutim, nije tu zaustavio pa je dodatno opleo po režimu optužujući ga za "srozavanje etike duha i pameti naroda".

Reč je o emotivnom dramskom nastupu, Lečić je govorom pokušao da motiviše ljude

- Društvu je potreban hrabar čovek koji misli svojom glavom. Treba da imaš muda, nemoj da se plašiš. Ljudi ne smeju da dignu glavu jer ih je ovaj kupio i korumpirao. Ne samo on već čitava vlast, čitava koalicija radi na način koji korumpira ljude. Važno je samo koliko su bliski vlasti i koliko im se uvlače u dupe... - teatralno je uzviknuo Lečić okupljenima.

Govor lidera DS Dragana Šutanovca Lečić je potpuno bacio u senku kada je pokušao da ohrabri demokrate rečima.

- Nema nikakvih razloga za strah zato što se sva ta govna povlače onog momenta kada dignemo glavu i svoju inteligenciju pretvorimo u srce i muda.

Na kraju svog poprilično vulgarnog izlaganja Lečić je zapretio: Moramo da sprovedemo lustraciju kad dođemo na vlast. Nikome ništa ne pretimo, samo ćemo da zaštitimo građane od obmana koje su očigledne.

Lečić juče nije odgovorio na naše pozive i poruke, dok su nam u DS rekli da namera njihovog potpredsednika nije bila da uvredi ili omalovažavi bilo koga.

- Reč je o emotivnom dramskom nastupu, a Lečić je svojim govorom pokušao da motiviše ljude koji se posle godina vlasti SNS i Aleksandra Vučića nalaze u nikad goroj poziciji - zvaničan je stav DS. Ž. Milić