(FOTO) Najbrutalniji napadi na Vučića nisu slučajnost! Cilj samo jedan - SKINUTI GA SA VLASTI PO SVAKU CENU!


IZVOR: mediji, Republika - 20.11.2019 | 20:08


Ne postoji ni jedan jedini političar u celom regionu koji izaziva toliko pažnje kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Tanjug/D. GOLL

Aleksandar Vučić

Nema sumnje da to nije zbog veličine Srbije, jer dok su predsednici bili njegovi prethodnici  poput Nikolića, Tadića, Koštunice, nikada nije bilo toliko medijskih natpisa, a pogotovo ne takvih laži i brutalnih napada. 

Izdržao je Vučić kampanje vođene protiv njega i spolja i iznutra, izdržao je brojne izjave poput Kurtijeve koji je pominjao predsednikovu ćerku, izdržao je pretnje upućene porodici, najstrašnije gadosti, ali je izdržao i pokušaj javnog linča u Srebrenici, gde je Vučić dostojanstveno branio našu Srbiju. 

Istovremeno je radio od jutra do sutra, kako bismo sada imali ekonomiju koja je ustala, Vojsku koja je najsnažnija u poslednjih nekoliko decenija, radio je da bi svojom energijom izgurao i sve projekte, autoputeve, bolnice, fabrike.

Radio je i žrtvovao svoje zdravlje, ali smo sada poštovani u celom svetu, uspravni i idemo napred. I naravno da su se mnogi obradovali kada je stradalo njegovo zdravlje. Jer, ako sklone Vučića, pašće i Srbija. I naravno da sada neće birati sredstva da ga opet udalje sa njegovog jedinog zadatka, da uspešno vodi Srbiju u bolju budućnost. 

 

 

Foto: printscreen/dnevno.hr

Sraman tekst o srpskom predsedniku u hrvatskim medijima

Nije trebalo dugo čekati na dokaze za to. Hrvatski sajt "Dnevno" danas je najbrutalnijim i najbolesnijim lažima, koje su čak i njima kontradiktorne, napao Vučića, kako bi pokušali da ga slome. U tekstu ustaše pišu o tome kako je Vučić rimokatolik, kako mu je otac Albanac, kako mu je brat ulični bandit, a u naslovu zaključuju da je Vučić zapravo četnik!

Takvu bolest ne bi mogao ni najluđi um sam da smisli, što govori o tome da se zapravo iz nekog centra osmišljavaju udari na lidera Srbije, gađajući tamo gde je svaki čovek najosetljiviji, na porodicu i najbliže.

Stotinu puta je Vučić rekao "Meni govorite šta god želite, ali ne dam na Srbiju". Time je često i svoju porodicu ostavljao na vetrometini, gledajući da prvo celom narodu bude dobro i da bude zaštićen. Ali, ovo što sada ustaše rade neko mora da javno osudi, neko mora da stane iza Vučića, kad već on svaki put zaboravi da misli samo na sebe.