Vučić otkrio pravu istinu o svom zdravlju i prokomentarisao da li N1 ima veze sa time


IZVOR: Republika - 19.11.2019 | 11:47


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prvi put je danas govorio o pogoršanju svog zdravstvenog stanja zbog kojeg je tokom vikenda lečen na VMA.

Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Aleksandar Vučić

Na konferenciji za medije novinar televizije N1 pitao je Vučića da li je istina kako su "mnogi SNS-ovci da govorili da su pitanja N1 izazvala njegovo pogoršanje stanja i da li je ispravno kriviti novinare za to što se dogodilo".

- Nikakve veze čovek sa N1 nema sa moji zdravstvenim stanjem, drugo su moji hronični problemi. Ja sam i danas bolestan i pod terapijom. Najviše me brine što ste lagali sve vreme da sam ja to rekao, a to nema veze sa mojom bolešću. Ne smeta mi kad mi žele pet metaka u leđa, ali mi smeta kada neko kaže, ko bi trebalo da bude novinar, "Nemoj da se baviš tim poslom, ako ne možeš da podnseš pitanje", ali se radujem tim pitanjima jer tako lakše objašnjavam razliku između istine i laži.  Znači moje zdravlje nema aposlutne veze sa N1. Dok god budem imao snage i energije boriću se za Srbiju - istakao je predsednik.

On dodaje da je njegovo zdravlje pogoršano najviše zbog "njegove nepažnje i ne uzimanja redovnih lekova za srce i hipertenziju."

- Hvala svima u Srbiji koji su brinuli, i ovima koji su želeli da nestanem jer me motivišu da se još više borim za Srbiju.